Valas on toisenlainen toimistohotelli

Avasimme uuden toimistohotellin Sörnäisiin 2020, uudistetun Valaan 7.–9. kerrokseen.

Sörnäisen uusi Valas on nykyaikainen toimistohotelli, josta löytyy monipuoliseen toimistotyöskentelyyn sopivat puitteet. Modernit keittiötilat, erikokoiset kokoushuoneet, tilavat puhelinkopit ja viihtyisät toimistohuoneet pitävät huolta siitä, että työskentely meillä on mukavaa ja sujuvaa.

Jokainen yhdeksästä toimistohotellistamme on joko metron, bussin tai radan lähellä, ja toimistoille on helppo tulla julkisilla. Kurvin Valas on myös pyöräily-ystävällinen, kiitos pyöräparkin, suihkutilojen ja Hämeentien uusien pyöräteiden.” kertoo VillageWorksin toimitusjohtaja Khuong Le.

VillageWorks Valas

VAIHDA MAISEMAA KURVIIN

Työn tuottavuus, toimivuus ja luovuus – nämä asiat mietityttävät yrityksiä, kun he etsivät uusia toimitiloja. Työtilaan toivotaan rauhaa, mutta samalla halutaan toimistolle hyvää meininkiä ja ihmiskontakteja. Maisemaakin vaihdettaisiin mielellään säännöllisesti, ettei luovuus kärsisi.

VillageWorks Valaassa tämä yhdistelmä toteutuu hienosti. Oma toimisto takaa rauhallisen työpisteen, ja toimistonaapureita pääsee tapaamaan coworking- ja yleisissä tiloissa. Ajatustenvaihtoa ja sparrausta varten olemme pyhittäneet ylimmän kerroksen kokous- ja tapahtumatiloille. Puheluita varten on sitten vielä yhteensä 13 puhelinkoppia” kertoo Le.

Ja aina voi vaihtaa päiväksi toimistoa, ja varata työtilan vaikka Kampista tai Lönnrotinkadulta. Meille on tärkeää, että jokainen voi tehdä työtä tavalla, jonka kokee itselleen parhaaksi.

hyvinvointia & osaamisen kehittämistä

Jäsenille ilmaisia Villagen joogatunteja on kaksi kertaa viikossa ja lisäksi tiloissa järjestetään säännöllisesti iltapäiväkahveja ja aamupaloja, afterworkeja unohtamatta. Asiakkaiden hyvinvointiin, oppimiseen ja uusien ihmisten tapaamiseen on VillageWorksissä panostettu jo pidempään säännöllisillä tapahtumilla, joita järjestetään jopa viikoittain.

Verkostoituminen, osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen ja hyvinvointi kuuluvat ihan kaikille, näin uskotaan VillageWorksissä. Nyt ne ovat jokaisen ulottuvilla, myös freelancerin ja yksityisyrittäjän.

Tutustu Valaaseen tarkemmin tästä