VillageWorks auditoriot

VillageWorksilla on tarjolla kaksi auditoriota erilaisiin isompiin tilaisuuksiin. Toinen auditorioista sijaitsee kauniissa Lauttasaaressa, osoitteessa Heikkiläntie 7. Bussi Kampista pysähtyy aivan kiinteistön vieressä, ja metroasemaltakin on vaan noin 7 minuutin kävelymatka perille. Mikäli etsit tilaa keskustan tuntumasta, on Aalto-auditorio Sähkötalossa juuri oikea valinta. Auditorioistamme löytyy materiaalin esittämistä varten videotykki, sekä myös fläppitaulu ja mikrofoni. Tilaan on mahdollista tuoda omat tarjoilut. Tarjoamme tilaa niin puolen päivän kokouksiin kuin koko päivän kestäviin tilaisuuksiin. Vuokraukseen sisältyy aina tilan perussiivous tilaisuuden jälkeen. 

Lauttasaaren auditorio

Lauttasaaren auditorio

Hurmaavassa Lauttasaaressa sijaitseva Heikkiläntien auditoriomme soveltuu loistavasti jopa 60–90 hengen koulutusten ja muiden vastaavien tilaisuuksien järjestämiseen. Tutustu tilaan tästä.

Aalto Auditorio

Aalto auditorio kamppi

Kun toiveissa on auditorio lähellä keskustaa, Kampin Sähkötalon Aalto Auditorio palvelee hyvin tähän tarkoitukseen. Auditorion sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Runeberginkatu 1. Tilaan mahtuu jopa 90 henkeä. Tutustu tilaan tästä.

Lisätietoja saat info@villageworks.com
010 271 0670 Tai täytä yhteydenottolomake alla

Ota yhteyttä