BC Papula on Village Works

Daniela \\ 04.06.2019

Toimistohotelleista tunnettu Business Center Papula kulkee jatkossa nimellä Village Works. Village Works tuo saman katon alle erilaisia ja -kokoisia yrityksiä aina yksityisyrittäjistä keskisuuriin organisaatioihin. ”Uskomme vahvasti, että uusia ideoita syntyy laittamalla koodari, konsultti ja kuvaaja samaan työtilaan.”

 

Business Center Papulan ensimmäinen toimistohotelli perustettiin 11 vuotta sitten Fredrikinkadulle, ja yritys sai nimensä perustajajäsen Petja Papulan sukunimestä. Helsinkiläiset yrittäjät, Khuong Le ja Petja Papula, olivat 11 vuotta sitten ensimmäisten joukossa tuomassa joustavia toimitiloja Suomeen. Vuosien varrella yrittäjät ovat nähneet toimitilamarkkinoilla suuren muutoksen. Joustavuuden lisäksi yhteisöllisyys ja hyvinvointi ovat nousseet tärkeiksi tekijöiksi toimitilan valinnassa.   

”Liiketoimintamme on kasvanut hurjasti parin viime vuoden aikana ja halusimme yrityksen nimen heijastavan paremmin toimintaamme. Sanan village, kylä, takana on idea elävästä yhteisöstä ja tilasta, josta yritykset löytävät kaiken tarvitsemansa – toimistopalveluista työhyvinvointiin. Pelkästään viimeisen vuoden aikana järjestimme noin 150 tapahtumaa 400 jäsenyrityksellemme. ” Kertoo Village Worksin toimitusjohtaja Khuong Le.

Suomitalo muuttuu tapahtumataloksi

Village Worksin uusi lippulaiva on Suomitalo Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla. Yli 2 000 neliön toimisto- ja tapahtumakeskus aukeaa virallisesti syksyllä 2019. Suomitaloon tulee toimistoja, coworking-, kokous- ja tapahtumatiloja kaiken kokoisille yrityksille.

”Fokuksemme on aina ollut asiakastyytyväisyyden kehittämisessä. Työskentelytavat ovat muuttuneet huomattavasti muutaman vuoden sisällä. Pari vuotta sitten lisäsimme tarjontaamme coworking-palvelut pienempiä yrityksiä ajatellen, ja se osoittautui todella suosituksi.

Tavoitteenamme on tuoda saman katon alle erilaisia ja -kokoisia yrityksiä aina yksityisyrittäjistä keskisuuriin organisaatioihin. Emme profiloidu yhden alan työtilaksi, kuten monet kilpailijamme tekevät. Uskomme vahvasti, että uusia ideoita syntyy laittamalla koodari, konsultti ja kuvaaja samaan työtilaan,” jatkaa Khuong Le.

Khuong Le ja Petja Papula iloitsevat yrityksen kasvusta ja muutoskuntoisuudesta eikä nimen vaihdos haittaa edes Papulaa. ”Haikeaa toki on, etten näe enää omaa nimeäni kymmenen talon seinässä”, vitsailee Papula. ”Tänään alkaa hieno uusi tarina, nimemme on mahtava. Nyt se on virallista, saanko esitellä, Village Works.”

 

Village Works on toiseksi suurin yksityinen joustavien toimitilojen tarjoaja Suomessa. Yrityksen Suomen markkinaosuus on n.13 %:a (JLL). Yrityksellä on yhteensä kymmenen toimipistettä kolmessa kaupungissa, Helsingissä, Espoossa ja Lahdessa. Yhteisöön kuuluu yli 400 yritystä ja reilu 1 000 jäsentä. Konsernin liikevaihto oli noin 3 miljoonaa euroa vuonna 2018.

 

Lisätietoja
Khuong Le
+358 40 078 7193
khuong.le(at)bcpapula.fi