Nordic Business Forum Live Stream

Daniela \\ 26.09.2019

Nordic Business Forum on täällä taas ja tarjolla on runsaasti mielenkiintoisia puhujia, kuten George Clooney, Randy Zuckerberg ja Steve Wozniak. Me puolestamme tarjoamme kaikille kyläläisille Nordic Business Forumin striimauksen livenä. Kaikki esitykset ovat katsottavissa Eteläesplanadin ja Lahden toimistoillamme.

Tapahtuman teemana on tänä vuonna kasvu. NBF lupaa haastaa sinut kehittämään taitojasi johtajana maailman parhaiden puhujien johdolla. Mukana on tänäkin vuonna useita business-maailman tähtiä, tutkijoita, ajattelijoita ja johtajia. Puhujat jakavat kanssamme omia menestystarinoita sekä osaamistaan niin liikemaailman kuin johtamisen saralla. Tiedossa on konkreettisia esimerkkejä ja vihjeitä henkilökohtaiseen kehittymiseen ja tulevaisuuden suunnan löytämiseen.

Aamiaista & Nordic Business Forum –lämmittelyä

Skumppaa, aamiaista ja Nordic Business Forum –lämmittelyä
Eteläesplanadi, 6.kerros 9.10. klo 10.00

Keskiviikkona 9.10. aloitamme Nordic Business Forum –päivän yhdessä Sani Leinon, Niko Herlinin, Kirsi Kostian ja Heltin kanssa. Tule syömään yhdessä aamiaista ja kuulemaan parhaat vinkit, miten noukit rusinat NBF-pullasta!

Virittäydymme NBF:n tämän vuoden teemaan – kasvuun – yhdessä Village Worksin lähettiläiden kanssa. Lämmittelemme teemaa ja pohdimme, mitä kukin on hakemassa esityksistä. Kuulemme myös lähettiläiden vinkit, mitkä puhujat ovat erityisesti kiinnostavia, mikäli et pysty seuraamaan ohjelmaa alusta loppuun. Jaamme myös oivalluksia striimaus-huoneen seinälle, joten sieltä voi käydä poimimassa itäviä ajatuksia!

Aamiaisen jälkeen voit jäädä työskentelemään Esplanadin toimistollemme, ja kuuntelemaan samalla suoraa lähetystä Messukeskuksesta. Live alkaa klo 12:00

Skumpat George Clooneyn kanssa

Eteläesplanadi, 6.kerros 10.10. klo 16.30
Lahti, Hennalan coworking 10.10. klo 16.o0

Päätämme NBF-maratonin yhdessä George Clooneya kuunnellen ja kuplivaa nauttien. Kaikki tuntevat George Clooneyn näyttelijänä, mutta Clooney on myös ansioitunut humanitäärisessä työssä. George puhuu NBF:ssa tarinankerronnasta ja brändäyksestä. Järjestämme afterit Espalla ja Lahdessa.

Ilmoittaudu mukaan

Muista ilmoittautua intranetin kautta kautta 4.10.2019 mennessä.