Uusi Erottajan tapahtumakeskus Helsingin ytimessä

Daniela \\ 25.02.2020

Valve Group ja VillageWorks aloittavat yhteistyön luomalla yhteisöllisen tapahtumakeskuksen suoraan Helsingin sydämeen Erottajalle. VillageWorks vastaa jatkossa Valve Groupin nykyaikaisten ja monipuolisten kokoustilojen vuokrauksesta, ja tilat ovat jatkossa kenen tahansa vuokrattavissa. 

Toimistohotelli VillageWorks sekä markkinointi- ja viestintäkonserni Valve Group ovat sopineet yhteistyösopimuksen Ludviginkadun tapahtumakeskuksesta. Upea, noin 500 m2:n kokonaisuus Ludviginkadulla sisältää useita erilaisia kokoushuoneita, työpajoihin tai suurempiin kokouksiin soveltuvan tilan sekä modernin auditorion. Tilat tulevat osaksi VillageWorksin tapahtumatilakonseptia, johon kuuluu uuden yhteistyön myötä yhteensä 32 kokous- ja tapahtumatilaa kahdeksassa toimistohotellissa pääkaupunkiseudulla.

Erottajan tapahtumakeskus sijaitsee osoitteessa Ludviginkatu 6, rakennuksen 6. kerroksen kattohuoneistossa. Monipuoliset tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tapahtumiin ja tiloissa onkin helppo järjestää niin lyhyitä palavereita, koulutustilaisuuksia, isompia seminaareja kuin luovia ideointihetkiäkin. Kattohuoneistossa on viisi kokoushuonetta, 26 hengen workshop-tila, tyylikäs auditorio 70 hengelle ja yhteinen lounge. 

Erottajan kokous- ja tapahtumatilat ovat kaikkien yritysten vuokrattavissa aina yhdestä tunnista alkaen. Tiloja käyttävät säännöllisesti Valve Group yhteistyökumppaneineen sekä VillageWorksin 450 jäsenyritystä. 

 

VillageWorks

VillageWorks on työtila ja -yhteisö jo lähes 450 yritykselle Suomessa.  VillageWorksillä on pääkaupunkiseudulla yhdeksän toimistohotellia, ja se on suurin yksityinen joustavien toimitilojen tarjoaja Helsingin seudulla. Konsernin liikevaihtoennuste vuodelle 2020 on noin 4 miljoonaa euroa.

 

Valve Group

Valve Group haluaa tarjota parhaat viestinnän, markkinoinnin ja teknologian asiantuntijat yritysten liiketoiminnan ja brändin vaikuttavan tarinankerronnan tueksi. Valve Groupiin kuuluvat markkinointi- ja viestintätoimisto Valveen lisäksi liikkuvan kuvan suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Valve Motion, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone sekä konsernin osakkuusyhtiöt, mainostoimisto Folk Finland OyMediatehdas Dakar Oy ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Oppobot Oy