Siirry joustavasti takaisin toimistolle

Daniela \\ 29.09.2020

Nyt jos koskaan yrittäjät tarvitsevat joustoa ja mahdollisuutta nopeisiin muutoksiin. Meillä tämä tarkoittaa lyhyttä irtisanomisaikaa sopimuksiin, ja uusia ratkaisuja etätyön ja toimistoelämän yhdistämiseen – oli kyseessä sitten iso organisaatio tai yhden miehen orkesteri. Kaikkia jäseniämme hellimme ilmaisilla joogatunneilla, aamupaloilla ja workshopeilla. Koska kenenkään ei pitäisi tehdä töitä yksin.

Älä sido yritystäsi seiniin

Vuokraamme toimistojamme lyhellä irtisanomisajalla, ja jopa 1 kk:n irtisanomisaika on järjestettävissä niin toimisto- kuin coworking-asiakkaille. Tämä mahdollistaa yritykselle nopeat liikkeet ja vähentää kiinteiden kustannusten tuomaa epävarmuutta.

Oma työhuone Villagessa kutistuu ja kasvaa helposti, jopa päivästä riippuen. Onko toimistollasi maanantaisin yksi henkilö ja tiistaisin viisi työntekijää? Päivinä jolloin tilaa tarvitaan enemmän, voi omaa toimistoa laajentaa coworking-tilan ja kokoustilojen avulla. Puhelut taas hoituvat niille varatuissa tiloissa. Meillä toimiston kokoa ei tarvitse mitoittaa kiireisten päivien mukaan, vaan pienempi ja edullisempikin toimisto ajaa asian toimivien yhteisten tilojen ansiosta.

Oma tukikohta satunnaiseen työskentelyyn

Sijaitseeko pääkonttorisi tai kotitoimistosi Helsingin keskustan ulkopuolella, mutta tarvitset toisinaan työskentelytilaa keskustasta? Esimerkiksi tapaamisiin tai työtilaksi asiakaskäynnin jälkeen. Tämä järjestyy meillä helposti, sillä kokous- ja coworking-tilamme ovat varattavissa aina tarvittaessa.

Mikäli tarvitset tiloja säännöllisesti, voimme räätälöidä yrityksellesi sopivan paketin työtiloihin ja neuvotteluhuoneisiin. Myös oman, vain yrityksesi käyttöön dedikoidun kokoustilan järjestäminen on mahdollista. Yksityisyrittäjiä suosittelemme tutustumaan Village-jäsenyyteen, joka yhdistää postiosoitteen ja tilat superjoustavaksi paketiksi.

Tarjoa itsellesi ja työntekijöillesi jotain extraa

Järjestämme viikoittain joogatunteja ja aamupalaa, jonne kaikki jäsenemme ovat tervetulleita. Lisäksi panostamme asiakkaidemme ammatilliseen kehittymiseen, terveyteen ja siihen paljon puhuttuun verkostoitumiseen.

Yhdessä lähettiläidemme kanssa pidämme säännöllisesti workshopeja mielenkiintoisista aiheista, ja pidämme yhteyttä jäsenien kesken yhteisen intranetin ja Slack-kanavien kautta. Meidän Village-porukkaamme kuuluu jo reilusti yli tuhat ammattilaista, joiden kanssa minglata ja hieroa kauppoja.

Tämä kaikki tulee jäsenetuna asiakkaillemme.

 

Kerrothan meille rohkeasti omasta tarpeestasi, oli se miten erikoinen tahansa. Olemme paikallinen yritys, ja pystymme muokkaamaan tarjontaamme asiakkaiden toiveiden mukaan. Meitä eivät sido emoyhtiön säännöt tuolla jossain kaukana, vaan olemme lähelläsi juuri täällä Helsingissä.

 

Lue myös lähettiläämme Pekka Peltosen vinkit kassavirran hallintaan korona-aikana.