Timanttisia podcasteja Bonfiren ohjauksella

09.03.2021

Podcastit ovat kovassa huudossa, mutta hyvän podcastin tekemiseen tarvitaan muutakin kuin toimiva mikki. Torstaina 4.3. pidetyssä Podcast 101: Kuinka Tehdään Timanttinen Podcast Bonfiren projektijohtajan ja podcast-asiantuntijan, Laura Trémouillen, johdolla opimme mitä kaikkea aidosti hyvän podcastin tekemiseen vaaditaan.  

Webinaarissa kävimme läpi podcastauksen perusteet, sisällön ja markkinoinnin suunnittelun, sekä tutustuimme VillageWorksin Suomitalossa sijaitsevaan podcast-studioon. Lauran johdolla kävimme läpi studion tekniikkaa niin, että jokaisella on valmiudet tulla studioon äänittämään omaa podcastia. 

Katso webinaariäänitys ja lataa Lauran presentaatio.

Bonfire on B2B-vaikuttajamarkkinointitoimisto, jolla on vankka kokemus erityisesti yrityspodcast-tuotannoista aina suunnittelusta konseptointiin, tuotantoon sekä markkinointiin. Bonfiren toimisto sijaitsee VillageWorksin Suomitalossa.

Podcast 101 tuotettiin yhteistyössä VillageWorksin ja Bonfiren kanssa Suomitalon podcast tilassa.