Näkyvyyttä ja Verkostoi­tumista

B2B-kumppaninamme saat näkyvyyttä ja jatkuvasti kasvavan yritysverkoston!

VillageWorksin yhteisöön kuuluu lähes 500 yritystä ja lähemmäs 2000 jäsentä – ja määrä kasvaa koko ajan! Lisäksi työ- ja tapahtumatilojamme käyttävät vuosittain useat tuhannet varsinaisen yhteisömme ulkopuoliset asiakkaat. Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden kattavimmat edut ja palvelut laadukkaan ja tarkoin valitun kumppaniverkostomme tukemana. Siksi etsimme jatkuvasti uusia B2B-kumppaneja täydentämään verkostoamme.

Kumppaninamme saat käyttöösi tehokkaan B2B-markkinapaikan, jota luotsaa VillageWorksin omistautunut, osaava ja hauskaksikin todettu tiimi. VillageWorksin 8 työtilakohdetta löytyvät Helsingin ja Espoon parhailta sijainneilta.

KUMPPANINAMME SAAT:

  • B2B-median, jonka valikoimiin kuuluvat mm. kohdekohtaiset infonäytöt ja printti-displayt, uutiskirjeet sekä nostot nettisivuilla ja sovelluksessa
  • Yhteistapahtumat ja esittäytymismahdollisuudet
  • Työtilaetuja
  • Pääsyn jäsenverkostomme etupankkiin
  • Sekä kaikkea muuta mielenkiintoista, mitä yhdessä keksimme!

JA ME TAAS SAAMME SINULTA:

  • Lyömättömiä etuja
  • Vastavuoroista markkinointia
  • Luotettavan ja laadukkaan kumppanuuden!

TULEVA KUMPPANIMME - JÄTÄ MEILLE YHTEYSTIETOSI JA IDEASI, NIIN OLEMME YHTEYDESSÄ!​

FEELMENT

Olemme olleet Feelmentin asiakkaana jo useamman vuoden ja erittäin tyytyväisiä sellaisia. Feelment tarjoaa taustamusiikkia kohteissamme näppärän tekniikan ja helpon sovelluksen kautta. Feelmentin palvelun avulla olemme pystyneet luomaan kohteisiimme äänimaailman, joka sopii kohteiden luonteeseen ja josta olemme saaneet runsaasti kiitosta asiakkailtamme.

Feelment-sovellus
shawarma

MAGGIE's CATERING

Monipuoliset catering-palvelut tarjoaa yhteistyökumppanimme Maggie’s Catering. Tarjoiluja on saatavilla niin kokouksiin kuin iltatapahtumiinkin. Olemme käyttäneet Maggien palveluita jo pitkään. Upea asiakaspalvelu, herkulliset tarjoilut ja aina yhtä luotettava kumppanuus ovat taattuja. Maggie on erikoistunut libanonilaisen keittiön saloihin, mutta taitaa yhtä suurella ammattitaidolla perinteisemmätkin ruoat.

Ota yhteyttä