Toimistotilat Lauttasaari

aulapalvelut  •  lukollinen säilytys pyörille  •  puhelinkoppeja  •  laajat yhteiset tilat   •  parkkipaikkoja  •  tapahtumatila ja auditorio •  suihkut

Hyvän fiiliksen toimisto

“Jos mielesi halajaa lähelle merta ja rauhallista työpistettä, on VillageWorks Lauttasaari silloin oiva valinta. Lauttasaaren yhteisö on iso, mutta hyvin lämminhenkinen ja avoin. On aina mukavaa saapua töihin ja huomata, miten eri yritysten edustajat jo vaihtavat kuulumisia kahvikoneen äärellä.  

Lauttasaaresta löytyy tiloja kolmesta kerroksesta ja erikokoisia toimistohuoneita on tarjolla niin isoille kuin pienille yrityksille. Kahdesta kerroksesta löytyy myös viihtyisää ja rauhallista coworking-tilaa. Käytettävissä on myös puhelinkoppeja sekä joogahuone, jonne voi mennä rentoutumaan kesken työpäivän. Lounastakaan ei tarvitse kaukaa etsiä, sillä kanssamme samassa rakennuksessa sijaitsee suosittu lounasravintola Fond, josta saa arkipäivisin runsaan ja maistuvan lounaan! Lauttasaaresta löytyy myös Auditorio, jonne mahtuu yhteensä jopa 90 henkeä. Auditoriosta löytyy kaikki tarvittava onnistunutta kokousta tai vaikkapa koulutuspäivää varten. Tämän lisäksi 2. sekä 3. kerroksesta löytyy erikokoisia neuvotteluhuoneita, joista suurimpaan mahtuu 13 henkeä.

Mikäli etsit paikkaa rentoutua saunaillan merkeissä tai etsit juhlatilaa virkistyspäivään, polttareihin tai vaikkapa syntymäpäiväjuhliin, meiltä löytyy etsimäsi tila. Saunatila Santorini sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja sen isolta parvekkeelta on upeat näkymät merelle ja kaupunkiin. Saunan lauteilta löytyy tilaa isommallekin porukalle ja tilan hyvin varusteltu keittiö pitää huolen, että virvokkeet sekä tarjoiltavat pysyvät hyvänä.  

Vaihda keskustan hälinä ja kiire, rentoon, rauhalliseen ja onnelliseen Lauttasaareen!”

Lauttasaaren yhteisökoordinaattori Vinos

Toimisto hyvien kulkuyhteyksien päässä

Ota yhteyttä