Työ- ja tapahtumatilat

Koska työnteon (ja elämän) tulisi olla sekä toimivaa, että hauskaa!

Tee töitä hyvässä porukassa tai juhli rennoissa ja tyylikkäissä puitteissa – VillageWorksin valikoimasta löydät tilat hyvään arkeen ja ihanaan juhlaan!

MUUTAKIN kuin työtila

Meillä VillageWorksilla työtilat eivät ole vain työtilat – ne ovat paitsi työpaikka, myös paikka solmia uusia ihmissuhteita, virkistyä ja oppia uutta! 

Hankkimalla työtilat meiltä saat samalla VillageWorks- jäsenyyden, eli pääset kaikkiin tapahtumiimme ja saat hyödyntää etupankkimme mahtavia etuja. Ja vaikka itse sanommekin, edellä mainittujen lisäksi muun muassa lyhyet irtisanomisajat, joustavat sopimukset, kivat tilat ja mahtava asiakaspalvelumme ovat asioita, joiden vuoksi VillageWorksin jäsenyys kannattaa!

Pieni tai keskikokoinen yritys? Suosittelemme omaa toimistoa! Mikroyritys tai freelancer? Coworking tarjoaa ergonomiset työtilat ja ihanan työyhteisön yhdessä paketissa! Vai etsitkö jotakuta hoitamaan postit puolestasi – ja ehkä myös coworking-paikkaa tai kokoustiloja satunnaisempaan käyttöön? Tutustu virtuaalitoimisto-paketteihimme! Tiedossa kokous, konferenssi tai podcast-nauhoitukset? Löydät meiltä myös hyvän tarjonnan kokous- ja neuvottelutiloja, kaksi isoa auditoriota sekä upean Podcast Studion aivan keskustan sydämessä!

TAPAHTUMATILAT

Saunailta, polttarit, synttärit, firman bileet – tai ihan vain perjantai? Onnistunut tapahtuma vaatii ympärilleen tyylikkäät puitteet! Tutustu saunallisiin tapahtumatiloihimme Kampissa, Sörnäisissä ja Lauttasaaressa sekä klassisen kauniiseen Ballroomiin Suomitalossa, Lönnrotinkadulla.

Ota yhteyttä