Toimistotilat sinihelmi - espoo

aulapalvelut  •  puhelinkoppeja  •  laajat yhteiset tilat  •  parkkipaikkoja •  suihkut
Teemu Iivari

remontoitu toimistohotelli Espoon maNkkaalla

”Sinihelmi Espoon Mankkaalla odottaa sinua!

Modernisoidut tilat, ystävälliset ihmiset ja mukava ympäristö ovat vain muutamia niistä asioista, jotka tekevät Sinihelmestä loistavan työpaikan. Rauhallinen seutu yhdistettynä tiheään yritysverkostoon tekee verkostoitumisesta mutkatonta. 

Sinihelmestä ja naapurikiinteistöstä löytyy lounasravintolat. Sinihelmen ala-aulassa sijaitsee Powerbase-kuntosali, jonka asiantunteva tiimi on vertaansa vailla. VillageWorksin työtilat sijaitsevat rakennuksen 2. kerroksessa, ja vuokrattavaksi löytyy niin erikokoisia toimistotiloja kuin coworking-paikkojakin. Lisäksi tiloissa on 5 kokoushuonetta, 8 puhelinkoppia ja kaksi keittiötä kaikkine tarpeineen. Tilat on suunniteltu rauhoittaviksi niin, että kahvi- tai teetauot tarjoavat oikeasti palauttavan hetken poissa työn ääreltä. 

Yhteisökoordinaattorina Sinihelmessä toimii allekirjoittanut, eli minä, Teemu Iivari. Yhteisökoordinaattorina tehtäväni on tehdä Sinihelmessä olemisesta mahdollisimman mukavaa – aina saapumisesta lähtemiseen asti. Minuun voi olla aina yhteydessä. Vaihdan mielelläni myös vapaa-ajan kuulumisia – haluankin ajatella, että olemme kaikki täällä työkavereita. Lämpimästi tervetuloa Sinihelmeen!”  

Sinihelmen yhteisökoordinaattori Teemu

Ota yhteyttä