YLEISET KÄYTÄNTEET

Coworking-tilat

Coworking-työtilojen käyttö on ensisijaisesti tarkoitettu coworking-jäsenyyden lunastaneille asiakkaille. Toimistoasiakkaat saavat käyttää tiloja, mikäli tiloja on hyvin vapaana – tilan täyttyessä paikka tulee kuitenkin vapauttaa coworking-jäsenelle.

Kunnioitathan muita tilassa työskenteleviä ja pidät pitkät puhelut tai tapaamiset coworking-tilan ulkopuolella tai niille osoitetuissa tiloissa.

Coworking-jäsenyys on henkilökohtainen. Vieraita varten tulee varata neuvottelutila tai päiväpassi vastaanotosta.

Yhteiset tilat

Huomioithan, että yhteiset tilat on tarkoitettu tauko- ja oleskelutiloiksi. Kokoukset tulee pitää ensisijaisesti erikseen osoitetuissa kokoustiloissa.

Lemmikkieläimiä saa tuoda tiloihin, mutta ne on ensisijaisesti pidettävä omassa toimistossa sekä aina kytkettyinä tiloissa liikkuessa.

Puhelinkopit

Puhelinkopit ovat tarkoitettu puheluihin ja etätapaamisiin. Puhelinkoppien maksimikäyttöaika on yksi tunti. Mikäli huomaat tilojen väärinkäyttöä ilmoitathan siitä koordinaattorillesi, jotta voimme puuttua asiaan. Pitempiaikaisia tapaamisia varten tulee varata neuvottelutila.

Neuvottelutilat

Neuvottelutilaan tulee aina tehdä varaus koko neuvottelun ajaksi ja tilasta tulee poistua 5min ennen varauksen päättymistä. Mikäli tarve tilalle pitkittyy teethän lisävarauksen VillageWorksin intrassa tai sovelluksessa. Neuvottelutilaan saa tuoda vieraita. Huomiothan muut tilan varaajat ja jätät tilan siistiksi poistuessasi.