TÖIHIN VILLAGEWORKSILLE

Etsimme jatkuvasti iloisia, tiimiorientoituneita ja omistautuneita uusia työkavereita tiimiimme viemään VillageWorksin tarinaa eteenpäin. Olisitko sinä kiinnostunut työskentelemään kanssamme?

VillageWorks team

MIKSI TYÖSKENNELLÄ VILLAGELLA?

Yrittäjähenkisyys. Arvostamme Villagella yrittäjähenkisyyttä eli ketterää toimintaa, vastuunkantoa ja halua viedä koko Villagen toimintaa yhdessä eteenpäin. Meillä riittääkin vauhtia, emmekä jää paikalleen haasteiden ilmetessä, vaan ratkomme nämä joko yksin tai yhdessä tiimin kesken.

Pääset sekä kehittämään että kehittymään. Villagella työtehtävät ovat roolista riippumatta monipuolisia, ja pääset osaamisesi ja innostuksesi perusteella mukaan kehitysprojekteihin myös oman työnkuvasi ulkopuolella. Otamme huomioon omat mielenkiinnonkohteesi ja ne osa-alueet, joissa itse tahdot kehittyä. Yksikään päivä ei ole samanlainen eikä kanssamme varmasti tule tylsää!

Timanttinen tiimi ja työyhteisö. Mikäli tiimi on sinulle tärkeä osa työtä, on Village oikea paikka sinulle. Yksi tärkeimmistä voimavaroista Villagella on oma tiimimme, sekä upea työyhteisö, jonka kanssa tehdä töitä. Nautimme tiimityöskentelystä, ja vaihdamme lähes päivittäin kuulumisia (työ)elämästämme. Myös nelijalkaiset ystävät ovat lämpimästi tervetulleita tiimiimme!

Mukavasti työsuhde-etuja. Tiimimme käytössä on monipuolisesti työsuhde-etuja, mukaan lukien mm. lounaskortti, sekä työnantajan täysin kustantama työmatkakortti ja kuntosalijäsenyys. Työntekijämme saavat myös osallistua kaikkiin järjestämiimme asiakastapahtumiin työn ohella, jonka lisäksi järjestämme säännöllisesti monenlaisia aktiviteetteja tiimin kesken.

Näin haet. Ota meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, valitsemalla aiheeksi Muu yhteydenotto ja Rekrytointi. Haluamme kuulla juuri sinusta ja persoonallisuudestasi, joten muistathan kertoa miksi juuri sinä olisit loistava lisä tiimiimme. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, mikäli meillä on tarjota sinulle paikka tiimistämme. Mikäli avoimia paikkoja ei juuri nyt ole tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. 

Ota yhteyttä