Erottaja2,
anna menestyksesi näkyä

Village Works avasi uuden toimistohotellin upeaan jugend-kiinteistöön keskelle Helsingin ydinkeskustaa Dianapuiston kulmalle. Viisikerroksinen, upea toimistohotelli on tarkoitettu niin pienemmille yrityksille kuin isojen organisaatioiden hybridityöskentelyyn. 

Vuokraa toimisto päivittäiseen työskentelyyn tai käytä tyylikkäitä Business Lounge tiloja tapaamisiin, edustamiseen ja etätyöntekemiseen.

Erottaja2_tyotilat

Toimistotilat

Joustavia ja moderneja 1-50 hengen toimistotiloja pienemmille yrityksille ja isommille organisaatioille sekä hydridityöskentelyyn. Kaikki tarvittava valmiina yhteyksiä, siivouksia ja kahveja myöten. 

Tapaa asiakkaita, kokoousta ja tee töitä Business Lounge-tilassa Erottaja 2

Business lounge

Upea Business Lounge -tila toimii tapaamis- ja etätyötilana tarjoten mahdollisuuden edustaviin kokouksiin ja rennompiin asiakastapaamisiin tyylikkäässä ympäristössä ydin keskustassa. Kuka vaan voi ostaa jäsenyyden!

Erottaja2_kokoustiloja

Kokoustilat

Kokousta tyylillä! Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat vastaanotto, kokoustilat ja Business Lounge-tilat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvokasta jugendia

Erottaja2 on erittäin merkittävä historiallinen rakennus Helsingissä ja se tunnettiin aikaisemmin Tullihallituksen talona. Jugend-rakennus on juuri täysin uudistettu vanhaa kunnioittaen.

Katso miltä yrityksesi uusi koti voisi näyttää

Varaa esittely

Kerromme erittäin mielellämme lisää!
Täytä alla oleva lomake, soita +358 10 271 0671 tai laita viestiä osoitteeseen myynti@villageworks.com 

Voidaksemme tarjota sinulle tilaamaasi sisältöä, meidän on voitava tallentaa ja käsitellä yhteystietojasi. Voit milloin tahansa perua kyseiset viestintäasetukset ilmoittamalla siitä tällä lomakkeella. Lisätietoa tietosuojakäytönnöistämme saat tietosuojaselosteestamme.