business lounge

edustusta, tapaamisia ja työskentelyä

Business Lounge tarjoaa täydellisen työtukikohdan aivan Helsingin keskustassa. Tule tapaamaan asiakkaita, työskentelemään rennosti tyylikkäässä ja ammattimaisessa työympäristössä ja nauti rajattomasti kahvia. Saat myös mahdollisuuden verkostoitua muiden jäsenyritystemme kanssa. Arkipäivisin ystävällinen aulapalvelumme on apunasi auttaen käytännön asioiden hoidossa ja varmistaen sujuvan työpäivän. Business Lounge tarjoaa tyylikkään ja mukavan vaihtoehdon kotitoimistolle tai kauempana keskustassa sijaitsevalle toimistolle.

Lue lisää lippulaivakohteestamme Erottaja2:sesta.

 

Työtila ja kokoustilat joustavasti

Business Lounge -jäsenyydellä saat käyttää upeaa etätyötilaamme arkisin klo 8.30-16.00. Lounge on rauhallinen paikka tehdä töitä Helsingin ydinkeskustassa, ja voit käyttää tilaa silloin kun sinulle parhaiten sopii. Business Lounge eroaa perinteisistä toimistoista tai coworking-tiloista tyylikkyydellään ja se tarjoaa miellyttävän ympäristön myös asiakastapaamisille. Lisäksi löydät tilasta puhelinhuoneet, kokoustilat ja palautumishuoneen taukoja varten. Jäsenyyteen sisältyvät laadukkaat kahvit ja teet sekä lukuisat verkostoitumistapahtumamme. 

Miksi valita Erottaja
työtilaksi?

Ammattimainen ympäristö: Tilamme Erottaja2:ssa tarjoavat ammattimaisen ympäristön, johon on mukava poiketa tekemään töitä. Hulppeat ja remontoidut puitteet takaavat sen, että haluat kutsua myös asiakkaasi kylään Erottajalle. Tapahtumissamme pääset verkostoitumaan muiden yritysten kanssa ja kasvattamaan kontaktejasi. 

Sijainti: Tämän lähemmäs keskustaa et pääse, sillä Erottaja2 sijaitsee vain 400 metrin päässä Kolmen sepän patsaalta. 

Joustavuus: Ei pitkiä sopimuksia ja määräaikaisuuksia. Voit valita kuukausijäsenyyden tai kymmenen kerran passin. Tee töitä tiloissamme silloin, kun se sinulle parhaiten aikatauluusi sopii.

Työhyvinvointi: Järjestämme säännöllisesti mm. joogatunteja, yhteisiä aamupaloja ja after workeja ja muita kiinnostavia tapahtumia. Meillä saat tilan lisäksi mukavan työyhteisön. 

Töitä ja
tapaamisia
Coworking & Lounge 

Mikäli tarvitset jokapäiväistä ergonimista työtilaa, suosittelemme Business Loungen yhdistämistä coworking-tilaan. Tällöin käytössäsi ovat keskustan toimistotilat sekä Erottajan tyylikäs Lounge asiakastapaamisiin. 

Coworking-tilamme löydät ydinkeskustasta Suomitalosta ja Sähkötalosta sekä Espoosta, Lauttasaaresta ja Sörnäisistä. 

Business Lounge ja Coworking yhteishintaan 230€/kk.

Ota yhteyttä