Vuokraa pieni toimisto joustavasti Helsingistä

Etsitkö pientä toimistoa Helsingissä? VillageWorks tarjoaa joustavia toimistotiloja 7–75m² väliltä. Erikokoisten toimistojen yhdistäminen mahdollistaa myös suurempien kokonaisuuksien vuokraamisen ja coworking-pisteet tuovat joustoa hybridityöhön. Oman työhuoneen lisäksi saat yrityksesi käyttöön myös viihtyisät yhteistilat, kuten aulat, täysin varustellut keittiöt, puhelinhuoneet- ja kopit ja kokoushuoneet. Yhteistilamme laajentavat käyttömahdollisuuksia yli vuokraamasi toimiston ja luovat yhteistyötä edistävän ympäristön. Toimistoissamme työskentely on helppoa, koska me huolehdimme kaiken tarvittavan tiloihin liittyen: internetyhteyden, siivouksen, kahvit ja vastaanottopalvelun. Voit valita tarpeesi mukaan vuokraatko toimiston kalustettuna vai ilman kalusteita ja sopimuksen voit tehdä joustavasti tarpeesi mukaan.

Vuokraaminen VillageWorksilta merkitsee enemmän kuin vain työtilaa; se tarkoittaa pääsyä yli 500 yrityksen yhteisöön: meillä toimistosi tuo mukanaan ystävälliset naapurit, joiden kanssa on mukavaa viettää päivän kahvihetket. Työntekijäsi saavat myös pääsyn yhteisön tapahtumiimme, joilla tuemme työhyvinvointia mm. jooga ja äänimaljarentoutuksilla, afterwork-tilaisuuksilla sekä yrityksen kasvua mm. verkostoitumistilaisuuksilla.

Autamme erittäin mielellämme löytämään sopivan toimiston yrityksellesi.

toimistoratkaisut

Työhuoneita 
edustavilla sijainneilla

VillageWorks tarjoaa toimistot huippusijainneilla Helsingissä ja Espoossa. Helsingin ydinkeskustassa löydät pienet toimistot Suomitalolta Ruttopuiston kulmalta, Eteläesplanadilta Kauppatorin vierestä ja Erottajalta Esplanadin puiston läheisyydestä. Sähkötalo ja Freda tarjoavat toimistot Kampissa erinomaisilla liikenneyhteyksillä, kun taas Valas Sörnäisten metroaseman vieressä tarjoaa urbaanin vaihtoehdon toimistollesi. Espoon toimipisteen löydät Mankkaalta, läheltä Turuväylää.

Ota yhteyttä