Tehokas ratkaisu

kiinteistön- omistajille

Palvelumallimme avulla kiinteistönomistajat voivat tarjota joustavia työtilaratkaisuja huolehtimatta liiketoiminnan pyörittämisestä. Kauttamme saatte käyttöönne joustavan tilainfrastruktuurimme, vankkumattoman, yli 15 vuoden. kokemuksemme alalta sekä satojen yritysten ja liidien verkoston.

Suomen suurin

yksityinen joustavien työtilojen tarjoaja

VillageWorks on Suomen suurin yksityinen, pisimpään markkinoilla toiminut joustavia työtiloja tarjoava yritys. Vuonna 2008 perustettu suomalaisomisteinen VillageWorks on kasvanut usean toimipisteen organisaatioksi. Tänä päivänä ydintarjontamme kiteytyy monipuolisiin tiloihin, laajaan palvelutarjontaan ja aktiiviseen yhteisöön.

Joustavat ratkaisut

työtilojen uuteen aikakauteen

Toimistotilat palveluineen erikokoisten yritysten tarpeisiin.

Coworking-kohteita joustaviin työtilaratkaisuihin.

Business Lounge tyylikäs tila edustamiseen ja työskentelyyn.

Virtuaalitoimistot edullisena osoite- ja tukipalveluna yrityksille.

Kokous- ja workshop-tilat keskeisellä sijainnilla.

Tapahtumatilat yritystapahtumista yksityisten ihmisten juhliin.

Esimerkkejä asiakasyrityksistämme

Vastuullisuus

Pyrimme luomaan tiloistamme vastuullisia niin ympäristön, työhyvinvoinnin kuin kustannustehokkuuden näkökulmasta. Joustavat sopimukset ja toimivat yhteistilat mahdollistavat tehokkaamman tilojen käytön ja luovat mahdollisuuksia kohtaamisiin päivän aikana. Hyvät sijainnit puolestaan mahdollistavat liikkumisen julkisilla kulkuvälineillä sekä pyörällä. Olemme sitoutuneet säästämään luonnon resursseja ja työllemme onkin myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Palvelumme kiinteistönomistajille

Infrastruktuurin ylläpito

Huolehdimme joustavan työtilan tarvitseman infrastruktuurin järjestämisestä, asennuksesta ja ylläpidosta. Palvelumme sisältää kaiken mitä työpaikalla vaaditaan; varausjärjestelmät, laskutuksen, tietoverkot, kalusteet, tulostimet, kahvinkeittimet ja paljon muuta.

Joustavan tilan

hallintajärjestelmä

Hallintajärjestelmämme on monipuolinen ja luotettava varaus-, laskutus-, tila- ja asiakashallintajärjestelmä. Järjestelmämme avulla varaukset ja tilojen hallinta ovat helppoja ja tehokkaita.

Vuonna 2021 lanseerasimme VillageWorks-sovelluksen, joka mahdollistaa entistä paremman käyttäjäkokemuksen jäsenillemme järjestelmän sisällä.

Tilojen myynti ja markkinointi

Kokenut ja aktiivinen myyntitiimimme on niin sinua kuin kaikkia asiakkaitamme ja potentiaalisia asiakkaita varten. Markkinointitiimimme varmistaa, että tilat ovat näkyvillä siellä, missä niiden pitääkin olla – vuokrausportaaleissa, sosiaalisessa mediassa, hakukoneissa ja monissa muissa markkinointi- ja myyntikanavissa.

Keskustellaan

lisää

Khuong Le

CEO, co-founder

+358 400 787 193

khuong.le@villageworks.com