Villageworks Toimisto­hotellit

Tervetuloa tutustumaan VillageWorksin toimistohotelleihin! Kahdeksan uniikin ja erilaisen kohteemme joukosta löydät varmasti itsellesi sopivimman – meiltä saa nimittäin jotain jokaiseen makuun!

Toimistot? Löytyy. Coworking? Tietenkin. Kokoustilat? Ehdottomasti. Puhelinkopit? Tottahan toki. Aulapalvelu? Aina apunasi. Podcast-studio? Löytyy sellainenkin. Keskeinen sijainti? Takuulla. Sijainti rauhallisemmalta paikalta? Onnistuu. Kahvia tarjolla? Aina ja rajattomasti!

Ja mikä on toimistohotelli? Lue tästä

Suomitalo

Suomitalo

Verkostoidu ja anna luovuutesi kukkia historiallisen upeassa Suomitalossa!

Suomitalo on näyttävä ja uniikki toimistohotelli, jossa pääset nauttimaan kauniista arkkitehtuurista, korkeista huoneista ja vehreistä puistomaisemista. Lönnrotinkadulla Kirkkopuiston kupeessa sijaitsevasta Suomitalosta löydät runsaan valikoiman tyylikkäitä coworking-, toimisto- ja kokoustiloja sekä viihtyisät yhteistilat. Suomitalo sopii täydellisesti kauneutta, keskeistä sijaintia ja yhteisöllistä tekemistä arvostaville yrityksille ja yrittäjille.

Freda aula

FREDRIKINKATU

Kotoisa, edullinen ja aivan Helsingin ytimessä – tervetuloa Fredalle!

Fredalta löydät toimisto- ja kokoustilat läheltä kaikkia keskustan palveluja, ravintoloista kuntosaleihin. Freda on täydellinen paketti pienille yrityksille, joille edullinen hinta, kotoisa tunnelma ja läheisyys keskustasta ovat toimistovalinnan avainasemassa.

VillageWorks Lauttasaari

LAUTTASAARI

Privatoimistot, coworking, kokoustilat, auditorio ja saunallinen tapahtumatila – rento Laru on täyden palvelun paketti!

Lauttasaaren Vattuniemessä sijaitseva Laru on kotoisa ja merellinen työpaikka, joka sopii täydellisesti luontoa, hyviä kulkuyhteyksiä ja mutkatonta meininkiä arvostaville yrityksille. Laruun saavut helposti sekä julkisilla, fillarilla että omalla autolla. Lähialueella on runsaasti ravintoloita, ja lähimmän lounasbuffan löydät samasta rakennuksesta! Lisäksi tarjolla on mukavia tapahtumia kuten virkistävää aamujoogaa ja yhteisiä aamupaloja.

VillageWorks Sähkötalo

SÄHKÖTALO

Sähkötalo on työ- ja kohtaamispaikka, jossa vaihdat työmoodista vapaalle käden käänteessä!

Alvar Aallon suunnittelema Sähkötalo on toimistohotelli Helsingin parhaalla paikalla aivan Kampin kauppakeskuksen kupeessa. Sähkötalon toimistohotellissamme on coworking-tilojen lisäksi paljon toimistohuoneita sekä useita kivoja kokoustiloja, joissa hoidat menestyksekkäästi yrityksesi tärkeimmät neuvottelut. Loistavien kulkuyhteyksien ja erinomaisen palvelu- ja ravintolatarjonnan ansiosta Sähkis on täydellinen työpaikka kaikille city-ihmisille.

Kallion Valaan terassi

Valas

Tervetuloa Valaaseen – täällä nautit työnteosta Kurvin kattojen yllä!

VillageWorks Valas on monipuolinen ja urbaani toimistohotelli keskellä Kurvia! Hiljattain remontoidussa Valaassa on runsas valikoima toimistoja, kokoustiloja sekä coworking-paikkoja. Lisäksi kattaukseen kuuluu kaksi tyylikästä tapahtumatilaa, tunnelmallinen sauna sekä kattoterassi. Valaaseen saavut helposti niin julkisilla kuin fillarillakin, ja pyörän voit parkkeerata kätevästi lukittuihin pyöräparkkeihin. Ja hei – Valaassa pääset nauttimaan mukavista tapahtumista kuten virkistävästä aamujoogasta ja yhteisistä aamupaloista!

VillageWorks Eteläesplanadi

Eteläesplanadi

Minimalistisen tyylikästä työntekoa timanttisella sijainnilla – Espalta löydät useita yksityisiä toimistoja sekä kokoustilat tärkeisiin tapaamisiin!

Kauppatorin kupeessa sijaitsevan, arvokkuutta huokuvan Eteläesplanadin asukkaina on liike-elämän kovan luokan tekijöitä – rahoitusfirmoja, asianajajia ja eri alojen erityisasiantuntijoita. Kiinteistön ystävällinen ja osaava aulapalvelu palvelee viikon jokaisena arkipäivänä. Espa on täydellinen kohde hyviä palveluita, erinomaista sijaintia ja helppoa toimistoelämää arvostavalle yritykselle!

VillageWorks Erottaja

Erottaja

Erinomainen sijainti ja hyvä meininki – Erottaja on modernia ja vanhaa hyvällä maulla yhdistävä, edustava ja rento työtila Helsingin ydinkeskustassa!

Erottajalta löydät muun muassa paljon toimistotiloja, kivat kokoustilat, puhelinkoppeja, viihtyisät yhteistilat sekä tyylikkään Podcast Studion. Kiinteistön alakerrasta löytyy sekä parkkihalli että pyöräparkki, ja kiinteistön aulapalvelu palvelee sinua ja vieraitasi viikon jokaisena arkipäivänä.

Erottaja 2 julkisivu

EROTTAJA 2

Loistelias uusi toimistohotelli Erottaja 2 on nyt auki huippusijainnilla.

Upeat toimistot, business lounge, edustavat kokoustilat ja kattavat aulapalvelut ovat käytettävissäsi, jos valitset Erottaja 2:sen. Tule tekemään töitä historialliseen & edustavaan miljööseen, josta jatkat helposti after workeille keskustan vilinään. Erottajalle saavut helposti niin julkisilla kulkuvälineillä, autolla kuin jalankin. Tule kokemaan uusi Erottaja 2!

Sinihelmi

Sinihelmi

Upea Sinihelmi tarjoaa moitteettomat puitteet työntekoon Espoon Mankkaalla!

Toimistot, coworking, kokoustilat ja reilusti puhelinkoppeja – valoisat, juuri remontoidut työtilat kutsuvat keskittymään ja saamaan asioita aikaiseksi. Kiinteistön ja lähikiinteistöjen lounasravintolat huolehtivat korkeista energiatasoista, ja alakerran gymissä hikoilet ylimääräisen työstressin pois. Tai ehkä lyöt mieluummin palloa vierestä löytyvän Tapiola Golfin kentillä! Turunväylän varrella sijaitsevaan Sinihelmeen hurautat kätevästi autolla, ja parkkeeraus onnistuu helposti suoraan rakennuksen omalle parkkipaikalle. Tätä helmeä et halua missata!