Edut ja Tapahtumat

Jäsenemme pääsevät nauttimaan monenlaisista eduista ja viikottaisista tapahtumista, joita järjestämme kohteissamme ja niiden ulkopuolella. Kaikki edut on koottuna jäsenillemme jäsenetupankkiimme. Haluamme tarjota jäsenillemme työn vastapainoksi hauskoja tapahtumia, jotka vaihtelevat aina aamupaloista laskettelureissuihin ja rentoihin workshoppeihin.

VillageWorks tiimi

Tapahtumat hyvinvoinnin tukena

Luovaa, hauskaa ja ideoita ruokkivaa – siinä tapahtumiemme pyhä kolminaisuus. Järjestämme tapahtumia tukemaan ja tasapainottamaan työelämää – ja ennen kaikkea yhdistämään ihmisiä. Me uskomme, että mitä paremmin tunnet työyhteisösi, sitä kivempaa sinulla on töissä. Ja mitä kivempaa sinulla on, sen paremmin myös suoriudut. Eli täydellinen win-win!

Tapahtumamme vaihtelevat aina aamujoogista laskettelureissuihin, viininmaisteluun ja kiinnostaviin workshoppeihin.

Feelment-sovellus

Kattava jäsenetupankki

VillageWorksin jäsenenä saat myös pääsyn kaikkiin jäsenetupankkimme erinomaisiin tarjouksiin. Monipuolisesta etuvalikoimasta löydät alennuksia muun muassa hieronta- ja ravintolapalveluista, kuntosalijäsenyyksistä, tapahtumatiloista sekä digitaalisista markkinointialustoista. 

Jäsenemme saavat tunnukset intranettiin, johon on pääsy desktopin tai apin kautta.

Jäsenenä voit myös lisätä yrityksesi tarjoamat edut etupankkiin ja saada näin lisänäkyvyyttä palveluillesi.

VillageWorks team

VillageWorks <3 ihmiset

Vaikka työtilat ovat palvelujemme keskiössä, on VillageWorks ennen kaikkea yhteisö.

Tärkeimpiä rakennuspalikoitamme ovat sydämelliset yhteisökoordinaattorimme, toistuvat tapahtumat sekä tietenkin upeat jäsenemme!

Emme luonnollisesti ole unohtaneet ihmisen parasta ystävää! Meille ovat kaikki koirat kuin myös muutkin nelijalkaiset, siivekkäät, karvattomat ja karvaiset ovat aina tervetulleita. 

Asiakkaidemme kommentteja

Haluatko järjestää tapahtuman yhteistyössä kanssamme?

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa järjestää hauskoja, inspiroivia ja hyödyllisiä tapahtumia yhteisöllemme.
VillageWorks koostuu lähes 500 yrityksestä ja 2000 eri alojen osaajasta, ja mainostamme tulevia tapahtumiamme sekä uutiskirjeissämme että livenä kohteissamme. 

Laita viestiä tapahtumat@villageworks.com, niin tehdään jotain hienoa yhdessä!