Kokoustilat
Helsingissä

Kun etsit kokoustiloja Helsingistä ja Espoosta, me voimme auttaa. VillageWorksilla tunnemme hyvin yritysten kokoustarpeet, ja tämän vuoksi meillä onkin tarjolla kaikissa kohteissamme erikokoisia neuvotteluhuoneita, joita voi varata puolesta tunnista aina koko päivän kestäviin kokouksiin.

Paljon erilaisia kokoustiloja ydinkeskustassa

Keskustan vilinästä tilaa kaipaavat ovat tervetulleita kokoustamaan Sähkötalolle, Fredrikinkadulle, Erottajalle, Eteläesplanadille ja Suomitalolle. Vai kiinnostaako merellinen Lauttasaari tai urbaani Valas Kurvissa enemmän? Espoon Sinihelmi tarjoaa juuri uusittuja kokoushuoneita myös Espoosta kokoushuonetta etsiville.

Kokoushuoneemme on varustettu näytöillä ja lisäksi käytössäsi on aina ilmainen wifi-yhteys. Ja toki kahvi/tee kuuluu varauksen hintaan! Mikäli toivot kokoukseesi tarjoiluja, monipuoliset catering-palvelut tarjoaa yhteistyökumppanimme Maggie’s Catering.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä 010 271 0670 tai info@villageworks.com tai voit tehdä varauksen suoraan klikkaamalla haluamaasi kohdetta alla.

Auditoriot Helsingissä

OTA YHTEYTTÄ