aulapalvelut  •  neuvottelutiloja  •  business lounge  •  puhelinkoppeja  •  viihtyisät yhteiset tilat  •  vieressä parkkihalli

Upeat toimistotilat Helsingin SYDÄMESSÄ

Loistelias uusi toimistohotelli Erottaja2 avautui keväällä 2024

“Erottaja2 sijaitsee Helsingin keskustan paraatipaikalla, kolmikulmassa, Dianapuiston vieressä. Täällä yrityksesi toimii upeissa puitteissa jugend-kiinteistössä ja asiakkaasi saapuvat komean marmoriaulan kautta tapaamisiin. Aikaisemmin kiinteistö on tunnettu Tullihallituksen talona ja olemme todella innoissamme, että voimme tarjota yhden Helsingin kauneimmista toimistorakennuksista nyt kaikenkokoisten yritysten käyttöön.

Meiltä löydät yrityksellesi sopivan työtilan lukuisista erikokoisista toimistoista. Tilamme ovat eri kerroksissa, joissa jokaisessa on vuokralaisten käytössä keittiö ja viihtyisät yhteistilat sekä puhelinkoppeja. Ensimmäisessä kerroksessa toimiva Business Lounge on vuokralaistemme sekä muiden asiakkaiden käytössä. Loungeen voit tulla tapaamaan asiakkaitasi rennosti tai pitää kokouksen neuvotteluhuoneessa, isännöidä pientä workshopia, työskennellä, rentoutua kahvikupin ääressä tai verkostoitua muun yhteisömme kanssa. Iltaisin Business Lounge on käytössä myös yritystapahtumiin.

Haluamme tukea asiakkaidemme työhyvinvointia ja ajatustyöntekijöiden palautumista. Loungen yhteydessä asiakkaidemme käytössä onkin oma palautumishuone. Palautumishuoneessa on mahdollista rentoutua, ottaa mieltä virkistävät päiväunet tai meditoida kokousten välillä. Sijaintimme on optimaalinen myös kulinaristin kannalta, sillä Helsingin monipuolinen ravintolavalikoima, kuten kaikki muutkin palvelut, ovat vain muutaman askeleen päässä. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihimme!”

Erottaja2 yhteisökoordinaattori, Nora

Toimisto huippusijainnilla

Ota yhteyttä