Toimistotilat Sähkötalo

aulapalvelut  •  paljon neuvottelutiloja ja auditorio  •  useita puhelinkoppeja  •  laajat yhteiset tilat  •  vieressä parkkihalli  •  suihkut
Veera Suhonen

Valoisat toimistot & paljon kokoustiloja

“Parhaimpia asioita VillageWorks Sähkötalossa on sen ilmapiiri sekä loistavat palvelut aivan kulman takana. Oli kulkuvälineesi sitten bussi, metro, juna, raitiovaunu tai vaikka polkupyörä, pääset aina helposti ja nopeasti paikan päälle varaamaan kokoushuoneen tai vaikkapa astumaan omaan nimikoituun toimistoosi!

Sähkötalossa voit myös nauttia kauniista Alvar Aallon arkkitehtuurista. Rakennus on täynnä luonnonvaloa ja mielenkiintoisia materiaaleja ja yksityiskohtia. Silloin tällöin saatat jopa nähdä arkkitehtuuriopiskelijoita ottamassa kuvia kiinteistöstä koulutehtäviään varten.

VillageWorks Sähkötalosta löydät kuusi varattavaa neuvottelutilaa, suuren ja mukavan coworking-tilan, eri kokoisia toimistotiloja kaikkiin tarpeisiisi, useamman keittiön sekä elegantin Aalto Auditorion. Meiltä ehdottomasti löydät kaiken tarpeellisen tehdäksesi vierailustasi tehokkaan ja nautinnollisen riippumatta siitä, oletko täällä päivän, kuukauden vai vuosia eteenpäin. Nähdään siis Sähkötalolla!”

Sähkötalon yhteisökoordinaattori Veera

Kampin kauppakeskuksen vieressä

Ota yhteyttä