Helsingin paras 
Coworking

VillageWorksilla coworking tarkoittaa ergonomisia työpisteitä, rajoittamatonta kahvia, nopeaa nettiä ja, tietenkin, ainutlaatuisen upeaa työyhteisöä tapahtumineen. Meiltä löydät viisi uniikkia kohdetta Helsingistä ja Espoosta, joista valita mieleisesi omaksi kotipesäksesi – koska eri ihmisille sopivat erilaiset tavat ja työnteon ympäristöt, haluamme, että myös tiloissamme on mistä valita.

Goodbye niskakivut, tervetuloa työyhteisö! Coworking on työtilaratkaisu, jossa yrittäjät ja työntekijät eri yrityksistä työskentelevät samassa jaetussa avotoimistotilassa. Coworking tarjoaa yhteisöllisen, ergonomisen ja budjettiystävällisen tavan työskennellä kodin ulkopuolella. Pääset lukemaan tarkemmin coworkingista ja sen taustoista täältä.

coworking-jäsenyydet

Miksi valita 
Coworking?

Joustavuus: Ei pitkiä sopimuksia ja määräaikaisuuksia. Voit valita kuukausijäsenyyden tai kymmenen kerran passin. Tee töitä tiloissamme silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Työhyvinvointi: Järjestämme säännöllisesti joogatunteja, yhteisiä aamupaloja ja muita kiinnostavia tapahtumia. Meillä saat tilan lisäksi kivan työyhteisön.

Ammattimainen ympäristö: Coworking-tilamme tarjoavat ammattimaisen ja ergonomisen ympäristön, jossa on hyvä tehdä töitä. Tapahtumissamme pääset verkostoitumaan muiden yritysten kanssa. 

coworking-kohteet

Ota yhteyttä