Toimistotilat Erottaja

aulapalvelut  •  lukollinen säilytys pyörille  •  puhelinkoppeja  •  vieressä parkkihalli  •  Podcast Studio  •  suihkut
Anna Katila

Viihtyisät toimistotilat Ludviginkadulla

”VillageWorks Erottaja toimii Miekkakalan korttelissa, entisen Helsingin Sanomien pääkonttorin tiloissa. Tämä hieno ja arvokas rakennus sijaitsee Helsingin Ludviginkadulla aivan ydinkeskustan tuntumassa. 

VillageWorks Erottajan työtilat ovat sekä kauniit, toimivat että monipuoliset. Tiloista on kivat näkymät sekä sisäpihalle että Ludviginkadulle päin. Erottajan viihtyisää tunnelmaa lisäävät myös 2. ja 3. kerrosten lounge-tilat, joiden sohville on mukavaa pysähtyä niin kahvikupposelle kuin juttelemaan kollegoiden ja naapurien kanssa. Erottajalta löytyy myös hiljattain rakennettu hieno Podcast Studio, jossa voi äänittää podcastien lisäksi vaikka laadukkaita yritysesittelyjä!

Erottajan ystävällinen aulapalvelija ottaa postit ja vieraat vastaan ja avustaa mieltä askarruttavissa asioissa.

Yksi Erottajan parhaista puolista on se, että lähellä on runsaasti mukavia lounasravintoloita ja kahviloita. Varsinkin kesällä on huippua kipaista palaverien välissä vaikka läheiseen Esplanadin puistoon jäätelölle. Lämpimästi tervetuloa Erottajalle!” 

Erottajan yhteisökoordinaattori Anna

Ota yhteyttä