Uusi toimistohotelli Helsingin upeimpaan jugend kiinteistöön: Erottaja2

VillageWorks avaa maaliskuussa 2024 uuden viisikerroksisen ja yli 1 700 neliötä kattavan toimistohotellin Helsingin keskustaan. Erottajankatu 2 -osoitteessa sijaitsevaan historialliseen rakennukseen avautuva toimistohotelli on tarkoitettu niin pienimmille yrityksille kuin isojen organisaatioiden hybridityöskentelyyn.  Erottaja2 tunnettiin aikaisemmin Tullihallituksen talona, ja se oli pitkään tyhjillään Helsingin paraatipaikalla. Nyt talo on täysin uudistettu vanhaa kunnioittaen. Kiinteistön omistaa maailman suurin varainhoitoyhtiö BlackRock ja kiinteistöä hallinnoi Trevian Asset Management.

Uusi toimistohotelli tarjoaa joustavia ja moderneja työskentelyratkaisuja, kattaen
neljänneksen koko kiinteistön pinta-alasta. Toimistohotellista voi vuokrata oman toimiston
päivittäiseen työskentelyyn tai käyttää business loungea etätyöpäivinä tai edustustilana. 
”Uusi toimistohotellimme avaa yhden Helsingin kauneimmista toimistorakennuksista kaikenkokoisten yritysten käyttöön. Haluamme tarjota yrityksille paikan, jossa työskentely on paitsi tehokasta myös mukavaa ja jossa työntekijät voivat hyvin”, kertoo VillageWorksin toimitusjohtaja Khuong Le.

Uusi Business Lounge on avoinna kaikille

VillageWorksin vuokraamat toimistotilat on suunniteltu erityisesti 2-10 hengen tiimeille. Ylemmissä kerroksissa sijaitsevat työskentely-, keittiö- ja vuokralaisten käytössä olevat lounge-tilat. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat vastaanotto, kokoustilat, palautumishuone ja kaikille avoin Business Lounge, jossa voi työskennellä joustavasti päivän aikana.  “Business Lounge on vuokralaisten ja ulkopuolisten asiakkaiden käytössä. Se on viihtyisä
ja edustava tila tehdä töitä, tavata asiakkaita sekä verkostoitua ja viettää aikaa yhdessä. Tilan voi vuokrata myös tapahtumia kuten lanseeraustilaisuuksia varten. Haluamme palvella työntekijöitä, joilla on esimerkiksi tapaamisia Helsingin keskustassa. He voivat tulla tapaamisten välissä tekemään töitä ammattimaiseen ympäristöön, jossa ei ole samoja häiriötekijöitä kuin kahviloissa”, kertoo VillageWorksin Service and Development Manager
Hanna Vaitti.

VillageWorksissa panostetaan 500 yrityksen ja lähes 2 000 jäsenen hyvinvointiin

VillageWorks panostaa noin 500 yrityksestä koostuvan yhteisönsä hyvinvointiin ja hyvään työympäristöön. Uuteen toimistohotelliin tulee palautumishuone, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, päiväuniin, ja vaikka mindfulness-harjoituksiin. Näin panostetaan asiakkaiden mielen hyvinvointiin. Lisäksi VillageWorksin jäsenille järjestetään viikottaisia joogatunteja ja yhteisiä aamupaloja sekä muita säännöllisiä tapahtumia. Tärkeänä osana toimintaa on tarjota asiakkaille mahdollisuuksia verkostoitua ja luoda uusia asiakassuhteita myös yhteisön sisällä.

VillageWorksillä on pääkaupunkiseudulla entuudestaan kahdeksan toimistohotellia, joissa työskentelee noin 500 yritystä. VillageWorks on toiminut eturintamassa työskentelytapojen muutoksessa ja tarjonnut käytännöllisiä toimistoratkaisuja yrityksille jo vuosia. Uudessa Erottaja2-toimistohotellissa työskentely tapahtuu upean arkkitehtuurin ympäröimänä, lukuisten ravintoloiden läheisyydessä ja vehreän puiston laidalla – Helsingin keskipisteessä.

Adam Benjamin Brown, BlackRockin Pohjoismaiden Head of Real Estate Asset Management toivottaa VillageWorksin lämpimästi tervetulleeksi Erottaja2:een. “Erottaja2 on erittäin merkittävä historiallinen rakennus Helsingissä, ja olemme ylpeitä sen kehittämisestä ja palauttamisesta entiseen loistoonsa. Joustava toimitilaoperaattori, kuten VillageWorks, on erinomainen lisä Erottajalle ja  he täydentävät erinomaisesti nykyisiä sekä tulevia vuokralaisia. Odotamme innolla, että VillageWorks avaa uuden lippulaivansa Erottaja2:een.”

Erottaja 2 lounge