Timanttisia podcasteja Bonfiren ohjauksella

MITEN TEHDÄÄN ONNISTUNUT PODCAST?

Podcastit ovat kovassa huudossa, ja jo yli kolmannes suomalaisista kuuntelee podcasteja. Hyvän podcastin tekemiseen tarvitaan kuitenkin muutakin kuin toimiva mikki. Torstaina 4.3.2021 pidetyssä Podcast 101: Kuinka Tehdään Timanttinen Podcast -webinaarissa opimme Bonfiren projektijohtajan ja podcast-asiantuntijan, Laura Trémouillen, johdolla mitä kaikkea aidosti hyvän podcastin tekemiseen vaaditaan.  

Webinaarissa kävimme läpi podcastauksen perusteet, sisällön ja markkinoinnin suunnittelun, sekä tutustuimme VillageWorksin podcast-studioon. Lauran johdolla kertasimme studion tekniikkaa niin, että kuunneltuaan webinaarin jokaisella on valmiudet tulla studioon äänittämään omaa podcastia. 

MIKSI PODCAST?

Mutta miksi yrityksesi kannattaisi tehdä oma podcast? Alla muutama syy, miksi podcastin tekeminen kannattaa:

  • Podcastin avulla voit inhimillistää ja tehdä brändistä mielenkiintoisemman ja helpommin lähestyttävän nykyisille sekä potentiaalisille uusille asiakkaillesi
  • Hyvin tehty podcast sitouttaa olemassa olevia asiakkaita ja tuo uusia asiakkaita brändisi pariin
  • Podcast on myös mielenkiintoinen ja helposti kulutettava tapa kertoa yrityksesi tuotteista, palveluista ja kohderyhmääsi kiinnostavista aiheista

VINKIT HYVÄN PODCASTIN TEKEMISEEN

  • Suunnittele podcastisi kohderyhmä. Teetkö podcastia esimerkiksi sitouttaaksesi nykyisiä asiakkaitasi, löytääksesi uusia vai lisätäksesi sidosryhmiesi tietoisuutta yrityksesi toiminnasta?
  • Mieti podcastillesi kattoteema, joka sitoo jaksot toisiinsa ja luo läpi podcast-sarjan kulkevan punaisen langan.
  • Valitse podcastisi hosti huolella. Hostilla on suuri vaikutus siihen, miten selkeitä ja kiinnostavia podcast-jaksoista tulee. Podcast-hostin tulisi olla sanavalmis ja hyvä keskustelija, ja hänellä tulisi olla hyvät artikulaatiotaidot.


Varaa VillageWorks Erottajan toimistohotellin podcast-studio käyttöösi asiakaspalvelustamme!

Bonfire on B2B-vaikuttajamarkkinointitoimisto, jolla on vankka kokemus erityisesti yrityspodcast-tuotannoista aina suunnittelusta konseptointiin, tuotantoon sekä markkinointiin. Bonfiren toimisto sijaitsee VillageWorksin Erottajan toimistohotellissa.

Podcast 101 tuotettiin yhteistyössä Bonfiren kanssa VillageWorksin podcast-studiossa.

Erottajan podcast-huone

Lue lisää